Rezultāti. Latvijas atklātais čempionāts cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. 12.05.2018.

Rezultāti. Latvijas atklātais čempionāts cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. 12.05.2018.

Rezultāti. Latvijas atklātais čempionāts cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. 12.05.2018.

Latvijas atklātā čempionāta novusā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām rezultāti. 12.05.2018. 

Latvijas atklātais čempionāts novusā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (ar invaliditāti)
 
      Vasarīgi skaistā un siltā 12.maija rītā, Cēsīs startēja Latvijas atklātais čempionāts novusā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Šogad Latvijas čempionātā piedalījās arī viesi no kaimiņvalstīm - Igaunijas un Krievijas. Uz spēlēm ieradās 76 dalībnieki – 17 dāmas un 59 kungi, tajā skaitā 15 dalībnieki riteņkrēslā. Pirms sacensību sākuma katrs dalībnieks saņēma piemiņas medaļu.
     Sacensības notika pēc Šveices sistēmas izspēlējot 7 kārtas. Par uzvaru piešķīra 3 punktus, par neizšķirtu rezultātu 1 punktu. Visi dalībnieki, gan dāmas, gan kungi, dalījās trīs grupās – riteņkrēslu, tautas klase un LNF. Visas trīs dāmu grupas spēlēja kopā. Tāpat arī kungu tautas klase un LNF spēlēja kopā, bet kungi riteņkrēslos (11 sportisti) spēlēja savā grupā.
Dāmu riteņkrēslu grupā par uzvarētāju kļuva Dzintra Igaune no Rēzeknes. 2.vietā ierindojās Marina Bivainīte no Aizkraukles, bet 3.vietā – tukumniece Margita Kanopka. Tautas klasē pirmo vietu ieguva jūrmalniece Natālija Vasermane. Otro un 3.vietu ar vienādiem punktiem izcīnīja rēzeknietes Jeļena Golubeva un Rita Ahentāle. LNF grupā nepārspēta palika Ināra Brante no Priekuļiem. Otrajā un 3.vietā ar vienādu punktu skaitu ierindojās divas dāmas no Rīgas – Benita Viksne un Ināra More.
     Kungu konkurencē riteņkrēslu grupā, jau otro gadu pēc kārtas, 1.vietu izcīnīja Madars Zālītis no Engures. 2.vietā ierindojās rēzeknietis Egils Turlais, bet 3.vietā – Vjačeslavs Bivainītis no Aizkraukles. Tautas klasē uzvarēja Igaunijas sportists Kaido Pungs. Otro un 3.vietu ar vienādu punktu skaitu ieguva Aivars Vancāns no Bauskas novada un jēkabpilietis Mihails Peregudovs. LNF grupā rezultatīvākais bija Mairis Ziediņš no Salas. 2.vietā ierindojās igaunis Kalevs Raidlepps, bet 3.vietā – limbažnieks Jānis Ķigurs.
Apsveicam uzvarētājus!
 
Vēl es vēlos pateikt paldies:
Cēsu 2.pamatskolas vadībai par atsaucību, gaišajām un mājīgajām telpām.
Aināram Pēčam par novusa galdu atvešanu un uzstādīšanu!
Jānim Jānelsiņam par palīdzību sacensību organizēšanā un vadīšanā!
visiem sportistiem un viņu pavadoņiem par izturību un cīņas sparu!
 

       Čempionāta galvenā tiesnese Liāna Krastiņa  




Pieteikumi iesniedzami līdz 2018.gada 19.aprīlim Pēc šī termiņa saņemtie un prasībām neatbilstoši pieteikumi netiks izskatīti un dalībnieki sacensībās netiks pielaisti! Papildinformācija iegūstama pa telefonu 26401808 vai e-pastu vitenaugs@inbox.lv.

Nolikums Latvijas atklātajam čempionātam novusā cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (ar invaliditāti). 12.05.2018. 



 
Pasākuma vieta Gaujas iela 45, Cēsis, Cēsu pilsēta, LV-4101, Latvija
Pasākuma laiks 12. maijs 2018 10:00

LNF sponsori un atbalstītāji atbalstītāji